Хавайската авантюра на парапланеристите Весо Овчаров и Петар Лонкар

Pinterest LinkedIn +

Хавайските острови са едно райско кътче, на което планини, гори, океан и плажове се сливат в едно хармонично цяло. Мечтана туристическа дестинация за мнозина, Хаваите имат и едно друго лице, което малцина са успели да видят по начина, по който са го направили двама парапланеристи. Става дума за българската гордост в този екстремен спорт Веселин Овчаров-Весо и неговия приятел Петар Лонкар (Petar Loncar), които прелитат в небесата, за да се насладят на природата от птичи поглед. "Хаваите са невероятно място за толкова много спортове, но е удивително как може да има дузини сърфисти във водата и никой във въздуха", споделя впечатленията си Весо.

Хавайските острови са едно райско кътче, на което планини, гори, океан и плажове се сливат в едно хармонично цяло.

Мечтана туристическа дестинация за мнозина, Хаваите имат и едно друго лице, което малцина са успели да видят по начина, по който са го направили двама парапланеристи.

Става дума за българската гордост в този екстремен спорт Веселин Овчаров-Весо и неговия приятел Петар Лонкар (Petar Loncar), които прелитат в небесата, за да се насладят на природата от птичи поглед.

"Хаваите са невероятно място за толкова много спортове, но е удивително как може да има дузини сърфисти във водата и никой във въздуха", споделя впечатленията си Весо.


Сподели.