Харлем Госпъл Хор: Задължително ще пеем песни на Майкъл Джексън!

Pinterest LinkedIn +

Световноизвестният Харлем Госпъл Хор (Harlem Gospel Choir), който ще пристигне у нас през ноември, обеща, че по време на концертите си в България, ще изпълни и парчета на покойния Майкъл Джексън (Michael Jackson).

"Задължително ще изпеем няколко песни на нашия голям приятел Майкъл Джексън, който тази година ни напусна, и потопи света в скръб", каза ръководителят на хора Алън Бейли (Allen Bailey).

Харлем Госпъл Хор пя на прощалната церемония след смъртта на Майкъл Джексън, при това по лична покана на Реби Джексън, най-голямата сестра на Краля на Попа.Както е известно, хорът ще гостува в Драматичен театър в Пловдив на 9 ноември, на 10 ноември в ДКС-Варна и на 11 ноември в Операта в Бургас. На 12 ноември музикантите ще изнесат концерт в зала 1 на НДК и ще завършат обиколката си "Турне на надеждата" отново в Драматичен театър в Пловдив, на 13 ноември.

Харлем Госпъл Хор може да се похвали с милиони фенове по света, сред които и големи имена като Елтън Джон, Боно от U2 и не на последно място президентът на САЩ Барак Обама, чиято предизборна кампания бе подкрепена именно от формацията.

Сподели.