Харисън Форд вилнее в реклама на Uncharted 3: Drake's Deception

Pinterest LinkedIn +

Холивудската звезда Харисън Форд (Harrison Ford) се снима в реклама на популярната PS екшън игра Uncharted 3: Drake's Deception, която отдавна е сравнявана с култовия франчайз "Индиана Джоунс" (Indiana Jones). В 30-секундния ролик, който ще се излъчва в Азия, популярният актьор стои пред телевизора и играе на Sony PlayStation 3, докато в по-обширната версия коментира достойнствата и недостатъците на Uncharted, без да пропусне да я сравни със собствените си приключения в поредицата на Джордж Лукас (George Lucas) и Стивън Спилбърг (Steven Spielberg).

Иначе, в самата игра, която бе създадена от компанията Naughty Dog, принадлежаща на Sony Computer Entertainment, главният герой се отправя в пустинята в издирване на изгубен град.

В САЩ заглавието ще се появи на пазара от 1 ноември, а в Европа – ден по-късно.

От Sony пък не пестят средства и усилия за промо кампанията – във Великобритания ще бъдат похарчени общо 5 милиона лири за реклама, като вече се предвижда реализация на реклама с участието на звездите Даян Крюгер (Diane Krueger) и Мишел Родригес, над която да работи създателят на "Последният самурай" Едуард Зуик.


Сподели.