Харисън Форд, Марк Хамил и фенове от цял свят скърбят за Кари Фишър

Pinterest LinkedIn +

Точно когато си мислехме, че нещата няма как да придобият по-тъмен оттенък на черното след смъртта на Джордж Майкъл, ни напусна и Кари Фишър - емблематичната принцеса Лея от Star Wars (Междузвездни войни).

И както милионите фенове по целия свят скърбят за загубата й, тъгата си споделят и най-близките й приятели и колеги, включително екипът на вечния Star Wars. 

Харисън Форд даде изявление пред списание US Weekly часове след новината, казвайки:

"Кари беше една на милион... брилянтна, оригинална. Забавна и емоционално безстрашна. Живя живота си безстрашно. Мислите ми са с дъщеря й Били, майка й Деби, брат й Тод и многобройните й приятели. Тя ще липсва на всички ни."

Идеологът на поредицата Джордж Лукас сподели: " С Кари сме приятели през по-голямата част от съзнателния ни живот. Тя беше изключително умна, талантлива актриса, писателка, комик с много цветен характер, когото всички обичаха."

Антъни Даниелс, превъплътил се в ролята на дроида C-3PO, каза, че за съжаление, под елхата не е получил това, което е искал за Коледа.

"Въпреки толкова много мисли и молитви от толкова много хора. Аз съм много, много тъжен."

Нейният екранен брат Марк Хамил също сподели публикация в Twitter, казвайки това, което всички си мислят: "Нямам думи #Съкрушен".

 

Питър Мейхю, изиграл ролята на Чубака: Няма думи за тази загуба

 

Били Дий Уилямс, изиграл ролята на Ландо Калрисиан: Силата е тъмна днес!

 

Лупита Нионго

Sweet Carrie.

Снимка, публикувана от Lupita Nyong'o (@lupitanyongo) на %месец %-ден %година в %-часа:%минути%сутрин/вечер ST

 

 


Снимка, публикувана от Aaron Paul (@glassofwhiskey) на

Сподели.