"Хари Потър и прокълнатото дете" ще събудят магията в центъра на София

Pinterest LinkedIn +

По повод излизането на книгата "Хари Потър и прокълнатото дете" на български език на 12 октомври центърът на София ще бъде омагьосан с вълшебен флашмоб.

В 18:15 часа пред Книжен център "Гринуич" феновете на момчето магьосник ще могат да отпразнуват дебюта на 8-та книга от популярната поредица, чието действие се развива точно след края на "Хари Потър и реликвите на смъртните".

От издателство "Егмонт" са приготвили магически изненади и награди, а онези, които искат да бъдат сред първите, които ще се сдобият с българското издание на книгата "Хари Потър и прокълнатото дете", ще могат да го направят точно в полунощ в книжен център "Гринуич".

От издателството призовават почитателите на книгите на Дж. К. Роулинг да застанат облечени като любим герой от поредицата на централно място на столичния булевард "Витоша" в 18 ч. преди официалното събитие и да прочетат свой любим откъс от поредицата за Хари Потър пред очите на нищо неподозиращите минувачи. Инициативата е организирана под мотото "Сподели магията".


Снимка, публикувана от Egmont Bulgaria (@egmontbulgaria) на

Сподели.