Хана Дейвис наелектризира със стриптийз във фермата от корицата на Sports Illustrated Swimsuit Edition 2015

Pinterest LinkedIn +

Очаквахте ли да видите Хана Дейвис на корицата на Sports Illustrated Swimsuit Edition 2015? Нито пък самата Хана, ако може да се вярва на думите й.

Защо ли? Защото кориците на култовото Swimsuit Edition - най-горещото печатно издание за мъже през изминалия половин век - обикновено се снимат на плажа, обяснява Хана. А нейната е заснета в Тенеси, във фермата Блекбъри, където няма плаж, затова и банският става излишен...

Бен Уотс е героят на деня, удържал обектива насочен в правилната посока, докато греховната Хана смъква долнището на и без това оскъдния бански от две половинки под носа му.

Е, да, сигурно е ползвал статив, за да го задържи изправен. Фотоапарата, имаме предвид - за другите изправности нямаме съмнения, защото вирнатото ляво ъгълче на устните на това 24-годишно момиче и смъкнатите й бикини до степен, оставяща малко на въображението, доказано имат "виагра" ефект.

Какво още трябва да знаете за нея? Например, че това е първата й корица за SE на Sports Illustrated. Че от две години излиза с бейзболната звезда Дерек Джетър. Че не просто е корица на SE, а й е поверена отговорността да играе соло, след като миналата година изданието заложи на тройката Нина Агдал, Лили Олдридж и Криси Тейгън, позиционирани в плитчините с неустоимо загорели дупета на преден план.

И най-важното - че отсега нататък ще я виждате често. Навсякъде. По много. И, да се надяваме, все така нетърпяща дрехи върху себе си...

Сподели.