HammerFall - Masterpieces

Pinterest LinkedIn +

Новият албум на шведската пауър метъл група HammerFall е озаглавен "Masterpieces" и включва 18 композиции.

Албумът е компилация на всички кавър версии, направени от HammerFall в цялата музикална история на шведската група. Колекцията включва и три нови кавър версии на Riot, Skid Row и Europe.

Заедно с "Masterpieces", HammerFall издават и двойно DVD, озаглавено "Rebels With A Cause - Unruly, Unrestrained, Uninhibited". Продукцията обхваща периода между 2002 г. и 2007 г.

Шведската метъл банда HammerFall е сформирана през 1993 г. в Гьотеборг от Оскар Друняк (Oscar Dronjak), Йеспер Стрьомблад (Jesper Strömblad) и Юаким Канс (Joacim Cans).


1. Child Of The Damned (Warlord Cover)
2. Ravenlord (Stormwitch Cover)
3. Eternal Dark (Picture Cover)
4. Back To Back (Pretty Maids Cover)
5. I Want Out (Helloween Cover)
6. Man On The Silver Mountain (Rainbow Cover)
7. Head Over Heels (Accept Cover)
8. Run With The Devil (Heavy Load Cover)
9. We're Gonna Make It (Twisted Sister Cover)
10. Breaking The Law (Judas Priest Cover)
11. Angel Of Mercy (Chastain Cover)
12. Rising Force (Yngwie Malmsteen Cover)
13. Detroit Rock City (KISS Cover)
14. Crazy Night (Loudness Cover)
15. När Vindarna Viskar Mitt Namn (Roger Pontare Cover)
16. Flight Of The Warrior (Riot Cover)
17. Youth Gone Wild (Skid Row Cover)
18. Aphasia (Europe Cover)

Разпространява Nuclear Blast/Wizard