Guy Ritchie се връща към старите похвати

Pinterest LinkedIn +

Режисьорът Гай Ричи (Guy Ritchie) започва работа по новата екшън комедия "RocknRolla", изпълнена изцяло в стила на култовите му ленти от миналото "Гепи" и "Две димящи дула", съобщава Variety.

Съпругът на поп-кралицата Мадона (Madonna) ще работи върху сценария и режисурата, а освен това ще бъде и съпродуцент заедно с Джоел Силвър (Joel Silver), Стив Кларк Хол (Steve Clark Hall) и Сюзън Дауни (Susan Downey). Предвижда се снимките да започнат през лятото, а бюджетът на лентата няма да превишава 20 милиона долара.

Сюжетът на филма следва историята на руски гангстер, който нагласява нечестна сделка, подмамвайки всички лондонски мафиоти да се полакомят за няколко милиона долара. Страховит шеф на мафията, секси счетоводителка, корумпиран политик и банда дребни крадци са между борещите се за милионите.

"Обожавам гангстерските филми на Гай и когато ми показа този сценарий и ми каза, че иска да направи филма, реших, че това е една прекрасна възможност да продуцирам лентата чрез "Dark Castle". Планът е да направим една екшън комедия, която да държи зрителите в напрежение", коментира продуцентът Силвър.
Сподели.