Guitar Hero III: Legends Of Rock

Pinterest LinkedIn +

Жанр: Рок/Жица симулатор
Година: 2007
Системни изисквания: P4 2.8 GHZ, 1GB RAM, 5.1 GB HDD, Win Vista/XP SP2
Произв/Изд: Aspyr/Activision
Мулти: Да
Брой DVD: 1

Най-бруталната виртуална зарибявка от появата на PacMan до днес!

Поне веднъж в живота си, в къщи, в дискотеката или на стадион, опиянен от любимата си песен си размахвал шантаво ръце. И то в една точно определена конфигурация - лявата е вдигната и изнесена настрани със сгърчени и потрепващи пръсти, А другата, свита в лакътя неистово ръкомаха на нивото на слабините ти. Не може да не си, защото това е международния начин за имитация на китара или да покажеш, че след секунди ще получиш епилептичен припадък.Масово явление, като имитацията на свирене на китара може да означава само едно нещо - всеки е имал период в живота си, в който малко или много е искал да стане китарист. И то не какъв и да е, а рок китарист. Защото малко неща впечатляват мацките повече от пич, раздрусал дългата си грива докато изпива последните силици на тонколоните с демонично изсвирените ноти.

Гениално проста

Всъщност играта е силно опростена концепция и дори не-геймър няма да срещне трудности, да я овладее за няколко секунди. На екрана имате стилизиран китарен гриф, по който се спускат с различна скорост ноти. За всяка една от тях има по един клавиш. При натискането му "изсвирвате" въпросната нота, ако не успеете - тонколоните мълчат, а публиката ви освирква.С други думи - трябват ви само бързи рефлекси, за да се присъедините по умение към легендарните китаристи на отминалото столетие. И ако концепцията на играта ви се струва не много интересна и плоска, то просто я пробвайте и преценете отново. Серията Guitar Hero вдига до ново ниво интерактивността в една игра, съизмеримо само с революцията, която направи PacMan преди повече о 20 години.

Реална

Guitar Hero III: Legends Of Rock можеш да я играеш и сам пред РС-то с клавиатура, но ще пропуснеш много. Това е играта, която превръща гейминга от соло занимание в удачен повод да се съберете с приятели на по бира и няколко китарни битки у вас.

Усещането за реализъм се увеличава неимоверно ако се сдобиете със специализирания контролер към играта. Пластмасовата китара се продава отделно, но е онова малко докосване, което ще ви изстреля от хола на дома ви, до сцената на рок звездите.

Сетлистът на играта направо ще ви размаже с най-добрите парчета на Metallica, The Rolling Stones, Slayer, Iron Maiden, Aerosmith, Red Hot Chili Peppers, Disturbed, Alice Cooper, Beastie Boys, Scorpions, Guns N’ Roses, Black Sabbath, White Zombie, Rage Against The Machine, Slipknot, Smashing Pumpkins и още много, много други. Покрити са всички стилове от седемдесетарския хипи рок, до ню уейв и алтернативните течения в музиката.

Официален сайт: http://www.guitarherogame.com/gh3/
Сподели.