Гуинет Полтроу топлес за дебютното издание на списанието си

Pinterest LinkedIn +

Гуинет Полтроу реши да захвърли дрехите, за да позира за корицата на собственото си списание "Goop", което излиза от печат в края на септември.

44-годишната актриса всъщност основа "Goop" като онлайн издание през 2008 г. В сайта си тя промотира здравословния начин на живот – хранене с качествени продукти, пречистващи режими, ползване на качествени козметични продукти. Гуинет обаче си спечелва и доста недоброжелатели, според които тя предлага медицински и научно невъзможни практики, които даже са вредни за здравето, а и изключително скъпи дизайнерски облекла, които не са по джоба на всеки.

Хартиеното издание ще следва същата тематика. То ще информира читателите си за най-новите методи за поддържане на добра форма, съвети за физически и психически покой и здравословни рецепти.

Освен че е заснела екстравагантни кадри за първия брой, холивудската звезда дава и обширно интервю. Една от темите, които коментира в него, е, че интересът ù към полезната храна идва скоро след като баща ù губи битката си с рака.

"Помня, че бях в един хипи магазин за подобни храни и видях малка книжка, в която се коментираше един пречистващ режим. На другия ден вече го бях пробвала и се чувствах отлично. Важно е и да се чувстваш свързан с природата. За мен чувството да се разхождам боса по тревата е страшно успокояващо. Може да няма научно обяснение за това, но аз го 
усещам".

Сподели.