Гуинет Полтроу е откровена и вдъхновяваща за Harper's Bazaar (Снимки)

Pinterest LinkedIn +

Прекрасната Гуинет Полтроу (Gwyneth Paltrow) показва прекрасните си крака на корицата на списание Harper's Bazaar UK за месец февруари.

За изданието актрисата споделя подробности за новия си живот в Лос Анджелис, коментира защо жените се критикуват взаимно, както и правото им да се самоопределят.

"Чувствам се комфортно, защото мястото ми е познато. Онзи ден лежах на тревата, децата играеха покрай мен, погледнах синьото небе и палмите – усетих нещо във времето, в мириса – сякаш бях отново на осем. Помня детските си години тук – невероятно място е за едно дете. Радвам се, че и децата ми ще преживеят това", споделя 42-годишната Гуинет, която се разведе със съпруга си Крис Мартин след десетгодишен брак.

"Жените трябва да се вгледат в себе си и да разберат защо искат да четат нещо за някого, написано в негативна светлина, защо трябва да се радват на това. Възхищавам се на жени, които подкрепят други дами."


"Мисля, че днес жените сме много различни – някои искат да са амбициозни. Ние искаме да бъдем женствени, да бъдем майки, да бъдем чувствени, искаме да сме откриватели – и можем да сме всичко това. Можеш да си силна, но и едновременно с това и ранима."

Сподели.