Група Сафо представи новия си вокалист

Pinterest LinkedIn +

След като пет години след сформирането си група Сафо се раздели с дългогодишния си вокалист Владимир Михайлов, вчера (14 февруари) музикантите представиха новия си член - Игор Шабов (екс 102, екс Поли), на снимката.

На промоция в столичния клуб Backstage, уважена от много от колегите им от музикалните среди (групите Те, D_2, Ahead, Васил Найденов, Момчил Колев) Сафо представиха също първия си сингъл за годината. Това е българската версия на песента, с която се класираха сред 24-те полуфиналисти от конкурса “Българската песен в Евровизия 2006” - "Чуждо небе”.
 
С английската й версия (“Land of Regret”) те ще открият концерта за определяне на 12-те полуфиналисти от същия конкурс, насрочен за 24 февруари, в зала 1 на НДК. Това ще е първата концертна изява на Сафо в новия им състав; с Игор те официално са от около 2 седмици, след прослушването на 10-тина кандидати за овакантеното от Владимир място, научи Avtora.com от лидера на групата Мирослав Иванов (китара, вокали).
 
"Чуждо небе”/ “Land of Regret” е по музика и текст на Владимир и аранжимент на Сафо. До края на февруари предстои да бъде заснет видеоклип към песента, която вече се излъчва в радиоефира.
Сподели.