D_2 доизпипват най-новия си сингъл, планират командировка в Холивуд

Pinterest LinkedIn +

Въпреки че официалната му премиера беше точно преди един месец - на 16 януари, новият сингъл на D_2 "Тук и сега" не се излъчва в радиоефира с обичайния за ново парче на групата интензитет. Причината за това е в многократното връщане на парчето в студио и след тази дата, научи Avtora.com

"Тук и сега" e първата издадена песен на D_2 в новия състав на групата - с вокалист Деян Каменов, датиращ официално от 2 декември 2005 г. Тя е предназначена за предстоящия й албум, който ще бъде записан в холивудско студио с продуцента Лани Кордола (Lanny Cordolla). Последният реализира две визити в България миналата година, за да опознае музикантите и да им съдейства в работата по първите композиции.

Песента все още няма видеоклип, поради което разполага като разпространение единствено с радиоефира. До засилена ротация във водещите радиостанции до момента така и не се е стигнало, обаче, тъй като окончателният вид на парчето многократно е преработван, в унисон на търсенията на групата за най-добър звук.

Съвсем скоро "Тук и сега" ще стартира интензивно излъчване, тъй като последното смесване на парчето е направено и одобрено и отвъд океана, информират от лагера на групата.

Сподели.