Група P.I.F. с концерт в Лондон, турне в Европа и нов сайт

Pinterest LinkedIn +

На 19 февруари група P.I.F. ще изнесе концерт в лондонската зала "Scala" пред тамошната общност на Българите в чужбина, които са и негов организатор, научи Avtora.com. В събитието, наименувано "P.I.F & Friends", ще вземат участие още Тончо Токмакчиев и Камен Воденичаров.

"Заминаваме няколко дни по-рано, защото ще имаме разговори за издаването на четвъртия ни албум в Англия", каза за Avtora.com фронтменът на групата Димо Стоянов. Той поясни, че дискът се записва изцяло на английски език.

"Залата е страхотна и е за около 1000 души", каза още Димо за "Scala", която се намира в един от най-оживените райони на централен Лондон и чиято концертна история включва имената на групи като Coldpay, Foo Fighters, Moby, Suede и мн. др.

Билети за концерта на P.I.F. вече се продават онлайн на цена от £15. Той е анонсиран и в официалния сайт на зданието, където може да бъде разгледан интерактивния макет на залата.

Концерти в други европейски локации по пътя си към Лондон и обратно към България P.I.F. няма да имат, но в напреднала фаза вече е организацията на мини турне на групата през м. март. То ще обхваща Франция, Германия, Белгия, Холандия и Австрия. Подобно, макар и в по-малък мащаб, P.I.F. реализираха успешно през декември 2005 г.

Днес (25 януари), стартира и новия официален сайт на групата, където вече е качен нейният нов, трети студиен албум.

Окончателният му траклист наброява 10 песни, сред които актуалния сингъл на групата "Кой си ти?" Фактът, че само този албум може да бъде изтеглен безплатно от Интернет Димо обясни така: "На този албум продуцент съм аз и го подарявам на хората."

Сподели.