Група "Jeremy?" с нов сингъл и промо концерт на 16 декември

Pinterest LinkedIn +

"Jeremy?" са готови с първия си нов сингъл от предстоящия албум на групата, който трябва да се появи в началото на следващата година. Песента се нарича "You're The Voice" и ще бъде представена с концерт на 16 декември, събота, в столичния клуб "Терминал 1".

Видеото към нея е подготвено от неизменните партньори на групата в подобен тип продукции − "Кламер Студио", с режисьор Георги Манов. Аудиото е смесено в Ирландия от Янко Генов, отговорен за качествения саунд и в дебютния албум на групата, а мастерирането е извършено в САЩ от Brian Lucey, работил с изпълнители като Лиъм Галахар, Мерилин Менсън, "Depeche Mode", "Arctic Monkeys" и много други популярни имена.

Две млади банди са поканени да подгреят с 30-минутни сетове. Първата от тях, която ще открие в 22:00 ч., е "The Lefties", известна със запомнящото се участието сред финалистите в последното издание на "Голямото рок междучасие". Втората група е гаражно рок трио от Брайтън, което се подвизава под името "Atlas Wynd". Те вече са свирили преди "Jeremy?" именно в своя роден град, а сега пристигат в София специално за събитието.

Тази събота вратите на клуб "Терминал 1" ще отворят в 21:00 ч. Билети за събитието се предлагат в мрежата на Eventim.bg, вече при засилен интерес. Цената им е 10 лв., а броят им е ограничен, поради което организаторите препоръчват предварителното закупуване на билети. 

Сподели.