Група "Jeremy?" тръгва на европейско турне

Pinterest LinkedIn +

Група "Jeremy?" се отправят на концертно турне извън България, което ще обхване четири държави. През ноември музикантите ще са на път и ще посетят 11 града в Германия, Англия, Ирландия и Шотландия.

Предстоят концерти в Кьолн, Берлин, Хамбург, Франкфурт, Мюнхен, Дъблин, Ливърпул, Уъркингтън, Глазгоу, Брайтън и Лондон (в хронологичен ред).

Почти във всеки един от клубовете българската група ще бъде подкрепена от местни банди. Вече е сигурно участието на немските "Foxy Mood", "Soledown", "Casual Fridays", "Zebrathought", шотландската "St. Providence", английските "Leontas", "Savannah", "Atlas Wynd" и щатската изпълнителка Sonia Leigh.

На 3 и 4 ноември в Берлин и Хамбург българските музиканти ще делят една сцена с американците "Battleme", известни с участието си в саундтрака на популярния сериал "Sons Of Anarchy".

По време на предстоящата обиколка, която през декември ще продължи и в България и е част от серия от около 30 концерта от октомври насам, "JEREMY?" ще представят на живо част от предстоящия си албум. Очаква се той да бъде издаден в началото на следващия месец, а към момента текат завършителни процеси по продукцията. В разгара на турнето ще излезе и първият нов сингъл на групата, чийто видеоклип е вече заснет.

Билети за концертите в различните държави могат да бъдат открити на предварителна продажба онлайн в платформите www.reservix.de (за Кьолн, Берлин, Хамбург, Франкфурт и Мюнхен), www.wegottickets.com (за Лондон, Брайтън и Глазгоу) и www.wavtickets.ie (за Дъблин).

Сподели.