Група Епизод вади уникален концерт от архивите

Pinterest LinkedIn +

Българската рок-група Епизод реши да издаде на DVD уникален концерт от 1992 г. Продуктът ще бъде представен с промоция, на която ще се съберат всички членове на Епизод, научи Аvtora.com

"Впечатляващата за българските стандарти продукция включва богата сценография, участие на артисти със специални хореографии за шоуто, хор, който е разположен на 6-метрова платформа, костюми и допълнителни декори. Това е най-скъпата продукция-концерт в историята на групата", каза Симеон Христов, бас- китарист на Епизод, за Avtora.com.

"Шоуто е изцяло продуцирано от БНТ, благодарение на което концертът можа да придобие такива мащаби. Почти 15 години след уникалното шоу преценихме, че това би бил един добър подарък за нашите фенове", каза още Христов.

За промоцията на диска актуалният състав на рокаджиите е поканил членове на оригиналната формация на Епизод. Основателите на групата ще се съберат от всички краища на света, като специално за събитието от чужбина ще пристигнат Димитър Аргиров – вокали, който живее в Италия и Росен Дойчинов – клавишни, понастоящем в Канада.

"Старият" и "новият" Eпизод ще се съберат и ще излязат на една сцена, за да изпълнят всички песни от първия албум на група Епизод “Молете се”, както и парчета от “Най-доброто”.

"Плановете са концертът да се проведе в началото на следващата година", уточни Христов.

Сподели.