Gravity Co. празнуват завръщането на Явор с концерт в София

Pinterest LinkedIn +

Първият голям концерт на Gravity Co. след завръщането на вокала Явор Захариев към състава на бандата ще се състои на 17 юни.

Шоуто ще се проведе в Sofia Live Club, където групата ще изсвири новия си сингъл Anything Goes, както и повечето от парчетата в предходните си три албума. Сред песните ще има и такива, които не са изпълнявани през последните няколко години.

"Изключително съм развълнуван и много щастлив да съм отново на сцената със своите приятели. След неуспешния опит да преодолея 'гравитацията' се завърнах в Gravity Co. и съм убеден че това е правилното решение. Музиката, която правим ни събира и е по-силна от нас", сподели Явор Захариев.За три от парчетата, като втори китарист, на сцената заедно с Gravity Co. ще се качи и дългогодишният им приятел Борис Чеширков, който е автор на текстовете към някои от най-емблематичните им песни.

Специално внимание е отделено и на визуалнoтo представяне на музиката. Концертът е с начало 21:00 часа. Предварително закупените билети са на цена от 12 лв., а в деня на концерта ще струват 15 лв.

Купи билет за концерта на Gravity Co.>>

Get Flash to see this player.

Сподели.