Гравити Ко. направиха голям концерт във Военен клуб - София

Pinterest LinkedIn +

Очакваният с нетърпение, първи за годината самостоятелен концерт на Gravity Co., се състоя на 26.02. в Централния военен клуб – София. За изключителното шоу пред многобройната и възторжена публика, групата излезе в постоянния си вече състав: Явор – вокал, Петър – синтезатори и програминг, Ясен – бас, Иво Чалъков – китари и Стефан – ударни.

Старт в програмата с няколко авторски композиции и ремикси, даде електронната формация EDIT. Публиката шумно приветства появилата се по-късно Тони, за да изпълни заедно с момчетата "Anyway" - песен от дебютния им албум, последвана от още един фийчъринг, с хип-хопера Pikasso.

Излизането на стилните музиканти от Gravity Co. бе придружено от аплодисментите на присъстващите в залата, а появилият се сред разноцветните снопове светлина вокал - Явор, предизвика още по-бурни ръкопляскания и викове. Изключително доброто настроение на всички членове на групата кореспондираше още от самото начало с емоциите на многобройната публиката, състояща се от хора от всички възрасти.

Концертът започна с изпълнение на популярните Time и Chameleon от дебютния албум на Gravity Co. и две нови, но вече познати от предишни участия на групата парчета. След силното начало, музикантите изненадаха феновете си с 3 съвсем нови песни от предстоящия им албум, последвани от хитовете Away, Keep It, Mr. NoOne, Ain't No Sunshine, изпяти от всички присъстващи.

Групата приключи с “официалния плейлист” за малко повече от час и напусна сцената. Въпреки шеговития упрек на Явор, 4е публиката не е достатъчно шумна, в залата избухнаха оглушително ръкопляскане, викове и тропот, което върна “на бис” петимата. Най-голямата изненада, след завръщането на Gravity Co. под прожекторите, бе последното изпълнение – изключителния кавър на “Never Let Me Down Again” на Depeche Mоde.EDIT, feat. PikassoGravity Co.

 


 


 Снимки: www.avtora.com

Сподели.