Grand Theft Auto: San Andreas

Pinterest LinkedIn +

Жанр: Екшън
Година: 2005 г.
Произв./Издател: Rockstar Games
Системни изисквания: Pentium IV, 1.5 GHZ, 512 MB RAM, 4,7 GB Free space, Windows 98/Me/2000/XP.

Йо, йо, йо, негра! Как е в ма'алата? Как е зеленкото, а кучките? Хе-хе-хе, нека ви кажа как го правим тук в Сан Андреас! Вижте сега, нека се разберем още от началото: игрите в които част от главните герои се разхождат с десетсантиметрови конуси са рядкост. Тези чийто саундтрак си заслужава да се купи отделно и да се надува на уредбата - още по-малко.

GTA серията винаги е била уникална по много начини, и всеки неин следващ епизод не само, че не е обречен от проклятието на сикуълите да бъде все по и по-зле, а дори напротив - всяка е още и още по-добра. Всъщност добра е слаба дума - страхотна, невероятна, шедьовър са по-подходящи.

Вманичаващото преживяване да се вкарате в един свой собствен свят и да заживеете в него е доста голямо изкушение за всеки един от нас. Особенно когато в този свят можете да направите всичко, за което сте си мечтали или мечтаете да напаравите. Да се излеете в едина от най-комплексните и забавани игри излезли това лято, и със сигурност една от претенденките за топ 3 на 2005-та година.
 
Ако си закупите DVD-то ви очакват адски много часове прекарани в един от трите града и провинцията между тях. Мисиите и изпълненията с коли са като извадени от първокласен ауто екшън. Редуват ги кратки, но не по-малко яки борби за територия, мощни престрелки между различни групировки, бичене в локалния фитнес за напомпване на тялото, свалки, секс, и споменах ли вече - коли.

Адски интуитивното управление на играта я прави достъпна за всеки - независимо дали сте се качили на някой култов американски Чопър, карате яхта, спортна кола или боен самолет са ви нужни 2 - 3 минутки, за да овладеете управлението му и да станете про. Всичко това е подплатено от една зверски добре разказана история за негрото Карл Джонсън, изгубил майка си наскоро и върнал се в родната ма'ала да види какво, кой, как, защо и да му нарита задника в крайна сметка. А за вече споменатия саунд може да се напише отделна статия, както в най-скоро време смятаме да направим...

Официален сайт: www.rockstargames.com/sanandreas


Сподели.