Графа подгрява Seal на концерта му в България

Pinterest LinkedIn +

Графа ще подгрява Сийл (Seal) на концерта му на 25 октомври в зала 1 на НДК, обявиха организаторите.

“Много съм развълнуван и ще дам всичко от себе си. Израснал съм с музиката на Сийл и това признание надмина и най-смелите ми мечти”, споделя Графа, чийто сет ще бъде около 20 мунути.

Заедно с него на сцената ще излязат четирима инструменталисти -  Георги Янев – китара, Милен Кукушаров – клавишни, Димитър Семов – ударни и Веселин Веселинов – Еко – бас китара, и двама беквокалисти – членове на наскоро пробилата момчешка група 032.

Заедно с тях за  първи път пред публика певецът ще представи и предстоящия си сингъл “Зелени и кафяви”, част от новия му албум. 

Билети за концерта на Сийл, чиито организатори са Жокер Медиа и Болкан Ентъртеймънт, все още се продават на касите на НДК, в мрежите на eventim.bg и ticketstream.bg и са на цени от 30 до 90 лв.

Ticketstream.bg е единственото място, от където могат да бъдат закупени както обикновени (виж списък и адреси на места за продажба тук), така и Електронни билети за концерта.

Електронните билети могат да се закупят с дебитна или кредитна карта и да се разпечатат директно на обикновен домашен или офисен принтер.

Купи билет Тук.

Сподели.