Gotye издава албум с 10 ремикс версии на Somebody That I Used To Know

Pinterest LinkedIn +

Белгийският звуков експериментатор Gotye обяви предстоящия на 8 юни рилийз на албум, съставен от десет ремикс версии на хита му Somebody That I Used To Know, който по-рано тази седмица бе обявен за най-продължителният лидер в официалната класация за сингли на САЩ.

След като изравни постижението на fun., които прекараха шест последователни седмици на върха на Hot 100 с We Found Love, базираният в Австралия Gotye го придоби еднолично, записвайки седмата си поредна седмица под No.1.

Сред артистите, чиито версии на Somebody ще намерят място в албума с ремикси, са Tiesto, Adrock и Gang Colours. Chairlift, Missy Higgins и Zammuto пък са изпълнителите, които ще окажат съпорт на Gotye в подкрепа на неговото предстоящо турне в Северна Америка от 33 дати, първата от които е 22 август.

В момента Making Mirror – третият му студиен албум, от който произлиза Somebody, заема 13-то място в Billboard 200, а през юли освен него в САЩ за първи път ще бъде издаден неговият предшественик - Like Drawing Blood, разпространен в Австралия още през 2006 г.


Сподели.