Гореща плеймейтка съблазни Багата (18+)

Pinterest LinkedIn +

Интересът на Благой Иванов-Багата към разкрепостените плеймейт красавици изглежда не е угаснал - наскоро ММА боецът е бил забелязан в компанията на горещата еротична танцьорка Гентиана Халити, участвала в конкурса Miss Playmate 2012.

Новината идва в подкрепа на слуховете, че приятелката на Багата - Любина - го е напуснала след шоуто Big Brother All Stars.

Въпреки че засега мачото отрича да има по-специални отношения с Гентиана, според очевидци двамата са демонстрирали интимна близост на публично място в компанията на свои приятели.


В представянето си за конкурса Playmate of the Year красавицата със сръбско-албанска кръв описва идеалния секс партньор така: "Грубичък и да знае точно какво прави. Приличам ли ви на добро момиче, което тепърва ще учи някой курсист на обноски под завивките? Заслужавам рокендрол и всеки път го получавам".

Освен че се класира втора в конкурса Miss Playmate 2012, Гентиана е трета подгласничка и в друг еротичен конкурс - Мис Силикон 2012.

Преди да се запознае с Любина Благой Иванов-Багата имаше любовни отношения с друга плеймейт звезда - Златка Димитрова, с която се наложи да живеят под един покрив в Къщата на Big Brother след края на връзката им. Това предизвика известни сътресения в душевното равновесие на Черната Златка, но Багата (който впрочем преди нея не подмина и Русата Златка) впечатли зрителите с обрано поведение и не демонстрира никакъв интерес към бившата си любима.

Сподели.