GoodSlav, Део, Лора Караджова и Буч яхват шейни и дъски с "Вятъра сърдит" (Видео)

Pinterest LinkedIn +

След "Нека бъде лято", която бе хит и през изминалия летен сезон, въпреки че от излизането й изминаха десет години, GoodSlav и Лора Караджова отново обединиха усилия, като този път резултатът е песен, звучаща особено актуалнo през зимата.

Освен тях двамата във "Вятъра сърдит" участват Део и Буч от Ъпсурт, заедно с които GoodSlav не само рапира и пее, но разпуска в планината. Именно там се развива действието в по-голямата част от видеото към "Вятъра сърдит", включващ бели писти, сноубординг и прочее характерни за сезона забавления.

Негов режисьор е Васил Русев (Чайката) – китаристът и съосновател на култовата алтърнатив банда Тъмно, работил още с Бичето, Панака, VFG, Seagulboy, КариZма и др.

Текстът и аранжиментът на "Вятъра сърдит" са на GoodSlav, който е и продуцент на песента, а съавтор на музиката е Билян Моллов aka Billy Hlapeto.

В момента Слави Миладинов, по-известен с артистичното си име GoodSlav, е раздвоен между карането на сноуборд и националното си турне заедно със Spens и DJ George с дати в София и Пловдив на 27 и 28 декември.

Той е артист на лейбъла Facing The Sun, в чиито канали в платформите за видеосподеляне "Вятъра сърдит" направи своята ексклузивна премиера на 20 декември.

Гледай видео с Лора Караджова>>

Гледай видео с Део>>

Гледай видео с GoodSlav>>

Гледай видео с Ъпсурт>>


Сподели.