Големи имена от българската поп и рок музика ще пеят за журналистката Станислава Пирчева

Pinterest LinkedIn +

Мариана Попова, Наско от Б.Т.Р., Орлин Павлов, Калин Вельов, Йоана Драгнева и още много популярни имена от българската поп и рок музика ще пеят и свирят в подкрепа на Станислава Пирчева. Журналистката от Българското национално радио се нуждаe спешно от финансова помощ за отстраняване на мозъчен тумор, който нараства и застрашава зрението ù.

Благотворителният концерт "Надежда за Станислава" ще се провете на 22 декември от 19:30 ч. в Първо студио на БНР. Всички събрани средства ще бъдат дарени за лечението на Станислава, на която предстои спешна операция за отстраняване на образуванието.

Всеки, който има желание да помогне за лечението ù, може да го направи на дарителска банкова сметка: Raiffeisen BANK, IBAN BG53 RZBB 9155 1008 770 503

Сподели.

Относно автора

Мария Иванова е журналист с богат опит в бизнес и новинарски издания. Работила е последователно във вестник Монитор, списание b2b Magazine, Livenews.bg, Livebiz.bg и други медии. Съчетава работата в Avtora.com с позицията на главен редактор на образователния портал Uchi.bg. Пише още в Pixelmedia.bg и други издания. Обича да чете, да танцува, да спортува и да пътува.