"Go Away Paris Hiton". Гледай видео!

Pinterest LinkedIn +

Песента "Go Away Paris Hiton" е записана от американската организация "Citizen for a Better America". Парчето служи като химн на на кампанията "Go Away Paris Hiton".

Целта на инициативата е да събере повече от 100 хиляди подписа против хотелиерската наследничка Парис Хилтън (Paris Hilton). До момента на официалния сайт на кампанията са се подписали повече от 18 хиляди човека. От интернет страницата посетителите могат да си купят тениски със задраскания лик на Парис, както и да видят видеото на песента "Go Away Paris Hiton".

Песента е записана през есента на миналата година и само през премиерния си ден e изгледана от над 20 хиляди души на сайта PureVolume.com. През първата си седмица "Go Away Paris Hiton" изпреварва в класациите песни на групи като The Killers, Panic! at the Disco и др.

Щом инициативата събере достатъчен брой подписи, резултатите ще бъдат изпратени в редакциите на медии като US Weekly, People Magazine, The Star, The Globe, The Enquirer, както и всички останали, които плащат, за да се сдобиват със снимки на Парис Хилтън.
Сподели.