Глен Хюз ще пее класически "Deep Purple" в София на 24 юни

Pinterest LinkedIn +

Глен Хюз, обичаният и много популярен басист и певец на "Deep Purple" от средата на 70-те, ще изнесе страхотно шоу в България. Концертът му, наречен "Glenn Hughes Performs Classic "Deep Purple" Live – Celebrating the 50-th anniversary of the album "Burn" ще се сътсои на 24 юни на столичния парк център "Юнак". Програмата включва целия албум „Burn”, но и парчета от „Stormbringer”, и „Come taste the band”.

Хюз, наричан заради страхотния си вокален обхват и височини "Гласът на рока" ("The Voice of Rock"), води банда от първокласни музиканти в състав: Глен Хюз – вокали и бас, Сьорен Андерсен – китара, Аш Шиън – барабани и Боб Фридзема – клавишни.

Билетите вече са в продажба в мрежата Bilet.bg (вкл. и магазини „На тъмно“), както и онлайн: http://bit.ly/3EQ7AaM
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.