Гледайте магическата българска анимация "Легенда за първия кукер"

Pinterest LinkedIn +

Създателите на предстоящия български анимационен сериал "Златната ябълка" ни въвеждат в света на родния фолклор с уникалния магически анимационен филм "Легенда за първия кукер". Премиерата му се състоя в "Перото" в София на 27 ноември 2016 г., но поради големия интерес филмът беше пуснат и онлайн в YouTube. Историята в него разказва за първия кукер воин и за мистичните сили, които той владее. Повече за проекта, както и как да го подкрепите, може да научите на официалния сайт на "Златната ябълка".

Създателите на предстоящия български анимационен сериал "Златната ябълка" ни въвеждат в света на родния фолклор с уникалния магически анимационен филм "Легенда за първия кукер". 

Премиерата му се състоя в "Перото" в София на 27 ноември 2016 г., но поради големия интерес филмът беше пуснат и онлайн в YouTube. 

Историята в него разказва за първия кукер воин и за мистичните сили, които той владее. 

Повече за проекта, както и как да го подкрепите, може да научите на официалния сайт на "Златната ябълка".


Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.