Гледай концерт на Gorillaz във Facebook!

Pinterest LinkedIn +

MTV обяви, че ще излъчи концерта на Gorillaz от Roundhouse в Лондон, където култовата анимирана банда ще свири в две последователни вечери - на 29 и 30 април.

MTV ще стриймва парчета от новия албум на Gorillaz - Plastic Beach, на живо през сайтовете на музикалния канал в целия свят, на 30 април, както и ще създаде съпътстваща програма в подкрепа на шоуто.

Датите в The Roundhouse ще включват всички песни от Plastic Beach, както и видео анимация, артуърк и филм от Jamie Hewlett. 

"Буквално оставам без дъх, като си помисля как излизам на сцената в Roundhouse. Там са ставали някои толкова легендарни концерти - The Clash, The Doors и лично моите любимци The Greasy Truckers Party. С моя плътен, мрачен бас, този гиг сега ще ви отнесе мозъците. Пазете се, момичета, ще бъде шумно!!!", заканва се Murdoc.Това са първите концерти на Gorillaz в Лондон от 2001 година насам, като те ще бъдат заснети ексклузивно от екипа на MTV UK и ще бъдат излъчени в ефир, достигайки над 600 милиона домакинства в 170 държави като част от MTV's World Stage.

Изпълнението също така ще се стриймва на Gorillaz.com, както и в официалния Facebook профил на Gorillaz.Траклист на Plastic Beach:

1. Orchestral Intro
2. Welcome To The World Of The Plastic Beach (feat. Snoop Dogg)
3. White Flag (feat. Kano & Bashy)
4. Rhinestone Eyes
5. Stylo (feat. Bobby Womack and Mos Def)
6. Superfast Jellyfish (feat. Gruff Rhys and De La Soul)
7. Empire Ants (feat. Little Dragon)
8. Glitter Freeze (feat. Mark E Smith)
9. Some Kind Of Nature (feat. Lou Reed)
10. On Melancholy Hill
11. Broken
12. Sweepstakes (feat. Mos Def & Hypnotic Brass Ensemble)
13. Plastic Beach (feat. Mick Jones & Paul Simonon)
14. To Binge (feat. Little Dragon)
15. Cloud Of Unknowing (feat. Bobby Womack)
16. Pirate Jet

Plastic Beach е на българския музикален пазар от Анимато Мюзик.

Сподели.