Гласувайте като дяволи за Нина Добрев, ако искате зашеметяващи снимки от Emmy 2013

Pinterest LinkedIn +

Българската гордост в Холивуд - Нина Добрев - може да си тръгне със статуетка от телевизионните награди Emmy 2013, но преди това трябва да попадне сред номинираните актриси.

За да увеличат шансовете на 24-годишната Добрев да спечели в категорията "Най-добра драматична актриса в главна роля", запалени по вампирската сага The Vampire Diaries (Дневниците на вампира) зрители публикуваха тревожен призив във фен страница на актрисата във Facebook.

"ГЛАСУВАЙТЕ, ГЛАСУВАЙТЕ, ГЛАСУВАЙТЕ - Нина губи!!! Вчера имаше с 12 000 клика повече от Елън, но нейните фенове за втори път ни настигнаха и я изместиха. Не искате ли да видите зашеметяващи снимки на Нина от церемонията Emmy??? Ако искате, ГЛАСУВАЙТЕ КАТО ДЯВОЛИ, можете да гласуватe колкото пъти искате. ГЛАСУВАНЕТО ПРИКЛЮЧВА НА 18 ЮЛИ!"

Става дума за гласуване в сайта tv.com, където в момента Нина Добрев води списъка от 25 потенциални кандидатки за наградата с около 446 000 гласа. Основната й конкурентка Елън Помпео от Grey's Anatomy (Анатомията на Грей), с която често се редуват на първото място, е втора с около 7 хиляди гласа по-малко (15 юли 2013 г.).

Като основна фаворитка за статуетката от тази категория обаче специалистите сочат друга млада канадска актриса със славянски произход - Татяна Маслани (Tatiana Maslany) от научнофантастичния сериал Orphan Black, която в деня на 65-тата церемония по връчването на наградите Emmy (22 септември 2013 г.) ще навърши 28 години.

Сподели.