"Гласът на България" ще е в 4 етапа, гласуваме и онлайн! Виж снимки от промо партито на шоуто!

Pinterest LinkedIn +

Кандидатите за слава в първия сезон на "Гласът на България" ще срещнат доста трудности по пътя към успеха. Организаторите обявиха, че новият музикален реалити формат, който ще стартира по bTV в разгара на лятото, ще подложи талантите на строга селекция в цели 4 етапа.

След края на предварителните кастинги, до шоуто бяха допуснати 160 участници, като именно от тях треньорите - Миро, Мариана Попова, Кирил Маричков и Ивана, ще сформират своите отбори от по 14 изпълнители.

От 18 юли зрителите ще могат да видят не само "кастингите на тъмно", но и оспорваната битка между членовете на всеки един от отборите. В този етап на селекцията, всеки треньор ще подбере шестима участници, които да преминат напред - на база на индивидуалното им представяне и потенциала им да станат новите звезди на Universal Music.

В надпреварата ще се включат и т.н. "звездни тимове", съставени от приятели, колеги и хора от най-близкото обкръжение на четиримата ментори. Преди финалите пък, музикалните таланти ще се изправят на сцената самостоятелно, а след това - и в дует със своите треньори по време на концерти на живо.

За първи път в "Гласът на България", зрителите ще имат възможност да подкрепят своите любимци не само чрез SMS, но и онлайн чрез сайта на предаването. Победителят ще бъде избран от феновете на участниците, като резултатите ще се сформират от сбора на мобилните съобщения и онлайн вота.

"Гласът на България" стартира на 18 юли, като ще се излъчва всеки понеделник, вторник и сряда от 21:00 часа по bTV.

Сподели.