Гилермо дел Торо и Травис Бийчам все още работят по сценарий за Pacific Rim 2

Pinterest LinkedIn +

Sci-fi екшънът Pacific Rim (Огненият пръстен) беше един от малкото блокбъстъри на 2013 г., чиято история не е базирана на вече утвърден франчайз.

Все още не е сигурно дали продължението на филма ще види бял свят, но Гилермо дел Торо (Guillermo Del Toro) е човекът, който прави всичко възможно това да стане.

"В момента пишем сценарий с Травис Бийчам, така че това е потвърдено. Дали ще получим зелена светлина от студиото не зависи от мен", споделя режисьорът пред IGN. 

Колегата на Гилермо дел Торо е вече готов с предисторията на Pacific Rim, която ще излезе под формата на комикса Tales from Year Zero, като междувременно двамата работят по втората част на екшъна.

Потенциалът за развиване на историята за кайджу извънземните и йегер роботите, създадени от човечеството, определено е голям. 

Актьорът Чарли Дей (Charlie Day) вече сподели в интервю, че има вероятност героят му Нют да премине на страната на лошите в продължението. В плановете на режисьора на филма пък е човешката инвазия в света на чудовищата.

Сподели.