Ghost Recon

Pinterest LinkedIn +

Издател: Gameloft

Престрелки, експлозии и управление на бойни машини  в екшън стила на Том Кланси очакват геймъра в Ghost Recon. Главният герой е член на елитната бойна част Ghost, и ще даде смъртоносен отпор на терористи от близкото бъдеще.

В 3d person се следят действията на  кашика, който с пушка в едната и граната в другата ръка умиротворява до дупка зачулените си противници, които пък го засипват с огън от своите калашници. Интерфейсът  за муниции и жиовт е хай-тек, като същевременно е добре разположен и се връзва с атмосферата на игра.

Принципът е - прикриване зад често срещаните барикади, бърза оценка на ситуацията и потапяте екрана в огън и кръв. Графиката е маниашка и с ярки цветове, а спец ефекти като изстрели, пламъци или някой клет терорист хвърлен във въздуха, приятно подправят вкуса на основното ястие.

Играта става все по-трудна и разнообразна с напредването през нивата. Ситуациите изобилстват от сцени извадени сякаш от трейлъра на Рамбо 4 – прикриване и прерязване на гърла с нож, мятане на гранати и поемане контрола на скорострелни оръдия и превозни средства като джипове и камиони.

Три нива на трудност дават шанс на новака и екшън за напредналия, като в края на level-a ви чака и тежковъоръжен бос.

Ghost Recon се играе интуитивно и се учи бързо, контролите са  лесни и няма сложни комбинации от копчета. Изключително приятно и зарибително заглавие.

Сподели.