Гери "Ginger Spice" Халиуел се завръща на музикалната сцена

Pinterest LinkedIn +

Жералдин Естел Халиуел, известна като Гери Халиуел (Geri Halliwell) и Ginger Spice от Spice Girls, работи усилено по нов студиен албум, с който ще поднови музикалната си кариера, изоставена за сметка на начинания в други поприща след турнето Return of the Spice Girls, което се проведе в края на 2007 и началото на 2008 г. и генерира приходи в размер на $70 млн. от 47 концерта в САЩ и Европа.

Новият запис на 38-годишната изпълнителка, чиито най-скорошни изяви включват участие в телевизионни шоу програми и поредици като Piers Morgan`s Life Stories, The X Factor и Come Fly With Me, роля във филма Crank 2: High Voltage и издаването на третата й книга - Ugenia Lavender, е озаглавен Putting On The Bling на името на една от песните, които ще бъдат включени в него.

Точната дата на издаването му предстои да бъде обявена, но според компетентен източник в съдържанието му ще присъства и кавър версия на популярната песен Puttin' On The Ritz, чиито най-известни интерпретации са дело на Фред Астер, Ела Фицджералд и Питър Бойл.

След излизането на Putting On The Bling соловите албуми на Халиуел, която стартира соловата си кариера в края на миналия век с издаването на албума Schizophonic, ще станат четири.

Последният от тях – Passion, излезе през юни 2005 г. и произведе два сравнително успешни в комерсиално отношение сингъла - Ride It и Desire, докато самият албум не успя да влезе в UK Top 40.

Сподели.