George Michael арестуван за наркотици

Pinterest LinkedIn +

Британската поп звезда Джордж Майкъл (George Michael) е бил арестуван по подозрение в употреба на наркотици. Полицията е задържала 42-годишния изпълнител пред лондонския Уест Енд в ранните часове на събота (25 февруари) след сигнал на очевидец.

"Отзовахме се по сигнал на посетител (на театрална постановка в Уест Енд), алармиращ за човек, който извършва някакво действие прегърбен над волана в колата си, паркирана в уличка на ъгъла на Хайд Парк", гласи изявлението на полицията, цитирано от BBC.
 
Отивайки на "местопрестъплението" нейните органи са очаквали да открият у заподозрения наркотици клас C (канабис, редица медикаменти с психотропно въздействие). Те са пристигнали на мястото с линейка, предупредени че заподозредният най-вероятно не е в състояние да шофира, и са го арестували. Майкъл е бил прегледан от лекар и освободен.
 
"Претърсването на заподозрения не доказа у него да има непозволени субстанции", информира полицията. Въпреки това певецът има призовка да се яви в управлението за показания през м. март.
 
През м. март на Острова започват прожекциите на най-новия документален филм за продалия над 85 млн. копия от соловите си албум изпълнител (екс Wham!), озаглавен "A Different Story". Той е базиран върху неотдавнашния момент в кариерата му, когато решава да слезе от сцената, защото неговият стил музика е, по собствените му думи, "мъртъв".
Сподели.