Game of Thrones (Teaser Trailer) - идва дългата нощ, а с нея и мъртвите

Pinterest LinkedIn +

HBO пусна нов трейлър на Game of Thrones (Игра на тронове), който определено смути аудиторията, тъй като загатна за евентуалната смърт на любимите й герои. Кадрите разкриват злокобната атмосфера в Дома на бялото и черното, който Аря Старк посети в последния сезон. Едни от най-запомнящите се загинали персонажи също присъстваха във видеото – Нед Старк, Роб Старк, Кейтлин Старк и Джофри, а като последно ехо чуваме думите на Джон Сноу: "Идва дългата нощ и мъртвите идват с нея". Мрачният трейлър завършва с лика на Тирион, Дайнерис, Санса, Джейми и Церсей, които според феновете могат да се окажат под прицела на смъртта. Официалната премиера на сериала е на 24 април 2016 г. и още нищо не е известно на публиката, тъй като сериалът за първи път ще изпревари книгите на Джордж Р.Р. Мартин.

HBO пусна нов трейлър на Game of Thrones (Игра на тронове), който определено смути аудиторията, тъй като загатна за евентуалната смърт на любимите й герои. 

ВИЖ ОЩЕ: 6 неудобни истини за съвременното кино

Кадрите разкриват злокобната атмосфера в Дома на бялото и черното, който Аря Старк посети в последния сезон. Едни от най-запомнящите се загинали персонажи също присъстваха във видеото – Нед Старк, Роб Старк, Кейтлин Старк и Джофри, а като последно ехо чуваме думите на Джон Сноу: "Идва дългата нощ и мъртвите идват с нея".

Мрачният трейлър завършва с лика на Тирион, Дайнерис, Санса, Джейми и Церсей, които според феновете могат да се окажат под прицела на смъртта. 

Официалната премиера на сериала е на 24 април 2016 г. и още нищо не е известно на публиката, тъй като сериалът за първи път ще изпревари книгите на Джордж Р.Р. Мартин.


Сподели.