Game of Thrones S06: Най-интересното, което научихме от първия трейлър

Pinterest LinkedIn +

Game of Thrones се завръща за 6-ти сезон с пълна сила. И както всяка пролет, първият трейлър за сезона отново разби всички рекорди за гледания в YouTube. Но какво всъщност научихме от толкова много превъртания?

Сериалът най-после настигна книгите на Джордж Р.Р. Мартин и вече всичко, което се случва, ще бъде неочаквано и шокиращо дори за читателите на поредицата, които досега имаха предимството да се подготвят за някои сцени.

Тук ще ви запознаем с някои от моментите, които може би сте пропуснали (или пък не?) в дебютния трейлър и с тяхното значение за историята. 

 

1. Денерис Таргариен е отведена във Вес Дотрак

 

2. A Джора и Даарио вече са по петите й...

 

3. Бран вече е СуперСтарк и пътува през времето и пространството. Интересна ще е срещата му с Краля на Нощта – дали двамата могат да общуват и знае ли вторият за присъствието на Бран? Много въпроси, малко отговори...

 

4. Аря вече е сляпа, но това не означава, че е безпомощна!

 

5. Чудовището на ФранкенЦерсей ще участва в едни от най-шокиращите моменти в S06. Ако мислите, че смъртта на Оберин Мартел беше ужасяваща... според нас се подгответе за нещо от по-висок левъл.

 

6. Битката при Кулата на радостта... или моментът, в който ще видим завръщането на Нед Старк! Поне в ретроспективна сцена. И може би без Шон Бийн в ролята.

 

7. Предстои някои проклятия, които тегнат над рода Грейджой, да бъдат изпълнени.

 

8. Джон Сноу е мъртъв. Но е жив. Както се вижда от няколко бойни сцени. Така че очаквайте Мелисандра да вкара магиите си в употреба и отново да имаме (огне)дишащ Джон.

Сподели.