Game of Thrones Season 5 Cast Announcement

Pinterest LinkedIn +

HBO използва платформата на Comic-Con 2014, за да обяви новите попълнения в актьорския състав на Game of Thrones, които ще дебютират в очаквания през 2015 година пети сезон на хитовото шоу по бестселърите на Джордж Р.Р. Мартин от поредицата му "Песен за огън и лед". Това са Алекзандър Сидиг в ролята на Доран Мартел, Енцо Чиленти в ролята на Йезан, Тоби Себастиан като Тристан Мартел, Розабел Лауренти Селърс като Тиен Санд, Нел Тайгър Фрий като Мирсела Баратеон, ДеОбиа Опарей като Арео Хота, Джонатан Прайс като Хай Спароу, Джесика Хенуик като Нимерия Санд и Киша Кесъл-Хюс като Обара Санд.

HBO използва платформата на Comic-Con 2014, за да обяви новите попълнения в актьорския състав на Game of Thrones, които ще дебютират в очаквания през 2015 година пети сезон на хитовото шоу по бестселърите на Джордж Р.Р. Мартин от поредицата му "Песен за огън и лед".

Това са Алекзандър Сидиг в ролята на Доран Мартел, Енцо Чиленти в ролята на Йезан, Тоби Себастиан като Тристан Мартел, Розабел Лауренти Селърс като Тиен Санд, Нел Тайгър Фрий като Мирсела Баратеон, ДеОбиа Опарей като Арео Хота, Джонатан Прайс като Хай Спароу, Джесика Хенуик като Нимерия Санд и Киша Кесъл-Хюс като Обара Санд.


Сподели.