Game of Thrones S05 (Official Trailer)

Pinterest LinkedIn +

HBO, S05 Създател: Дейвид Бениоф и Д. Б. Уайс С участието на: Питър Динклидж, Емилия Кларк, Кит Харингтън, Лина Хиди и др. Жанр: Драма, фентъзи Телевизионната адаптация на поредицата A Song of Ice and Fire (Песен за огън и лед) продължава напред с пълна сила и пети сезон. Шест месеца преди премиерата получихме първи тийзър трейлър, който, въпреки че е само 10 секунди, успя да ни развълнува. Вече обаче е онлайн и пълният трейлър, който дава знак, че любимото ни шоу ще е по-силно от всякога. Game of Thrones се завръща на малкия екран през пролетта на 2015 г.

HBO, S05 Създател: Дейвид Бениоф и Д. Б. Уайс С участието на: Питър Динклидж, Емилия Кларк, Кит Харингтън, Лина Хиди и др. Жанр: Драма, фентъзи 

Телевизионната адаптация на поредицата A Song of Ice and Fire (Песен за огън и лед) продължава напред с пълна сила и пети сезон.

Шест месеца преди премиерата получихме първи тийзър трейлър, който, въпреки че е само 10 секунди, успя да ни развълнува. Вече обаче е онлайн и пълният трейлър, който дава знак, че любимото ни шоу ще е по-силно от всякога.

Game of Thrones се завръща на малкия екран през пролетта на 2015 г.


Сподели.