Game of Thrones разкри съдбата на Джон Сноу и още 5 страхотни момента от Home

Pinterest LinkedIn +

Въпреки че някои хора бяха разочаровани от липсата на кой знае какво развитие в сюжета на дебютния епизод на Game of Thrones S06, шоуто се движи смело и сигурно напред.

ВИЖ ОЩЕ: Актьорите от Game of Thrones – преди и сега (Снимки)

Във втория епизод от сезона най-сетне получихме отговор на въпроса ще живее ли Джон Сноу, или е обречен на вечна смърт. И естествено, че ще живее. Някой изобщо съмнявал ли се е? Заедно с Денерис и Тирион той е един от тримата главни герои на поредицата и вероятно историята ще ги отведе до самия край. 

Но освен че Мелисандра съживи наследника на Нед Старк, без дори и самата тя да го очаква, в епизода видяхме още няколко фантастични момента, които ни напомниха защо толкова обичаме да гледаме Game of Thrones.

 

Ретроспекция към детските години на Нед Старк в Уинтърфел

Колко фантастично е да видим отново Уинтърфел в дните, когато любимият Едард Старк е жив. А за първи път виждаме и сестра му Лиана, която се очаква да играе голяма роля в следващия трети епизод. Бонус към това беше и говорещият Ходор, който всъщност се казва Уилис...

Първа среща с Юрон Грейджой

Всички фенове на Грейджой могат да са доволни - те отново са в сюжета и им предстоят големи неща. Особено с Юрон Грейджой в голямата картина и дългоочакваното убийство на брат му Бейлон. 

Тирион е новият приятел на драконите на Денерис

Тирион Ланистър неслучайно е сред най-обичаните персонажи в поредицата. Освен че е забавен, той е интелигентен, но и понякога лети в облаците. Досегът му с драконите на Денерис в тази серия беше пиков момент за него. Момент, в който той се разкри пред тях, както рядко го е правил за хората.

Зомби Планината е по-плашещ, отколкото някой очаква

Сякаш някои фенове на сериала все още не предполагат колко злокобен е Планината, откакто беше превърнат във Франкенщайн. Студената му жестокост обаче ще достига нови висоти и в Home видяхме част от това в рамките на секунди. 

Рамзи Болтън мина още една черта

Винаги, когато си мислим, че Рамзи не може да стане по-отвратителен, той опровергава всички. И бруталността му този път стигна до "нужното" убийство на малкия му брат и неговата майка... НЕ!


Сподели.