Галя и Миро от КариZма няма да се разделят

Pinterest LinkedIn +

Каризма не са се разпаднали и няма и да се разделят в бъдеще, e заявила за сайта Tialoto.bg нежната половинка на хитовия дует. Във връзка с появилите се в медиите спекулации, че дуетът се разпада, Галя е категорична, че това не е вярно.

“Двамата с Миро сме решили да изразим собственото си творческо виждане, като направим самостоятелни проекти, но това не означава, че се разделяме”, - са думите й пред сайта Tialoto.bg.

Певицата отрича, че заминава за Италия, за да работи върху новия си проект, който ще бъде електронно и chill-out ориентиран. Миро от своя страна, работи върху съвместен проект с Ясен Козев от Булгаро.

“Каквото и да правим, винаги сме в супер хармония с Миро”, - е категорична Галя.

За последен път, двамата пяха заедно на финала на BigBrother, като подкрепяха бурно варненската манекенка и настоящо рекламно лице на Globul, Зара.

Певицата е успяла да изпълни заканата си, която сподели за пръв път пред Tialoto.bg, а именно да “размаже Зара от целувки”. Двете ходят заедно на фитнес и дори прекарват известно време в хотелската стая на звездата от BigBrother.

Галя, обаче, нито потвърждава, нито отрича за любовна авантюра между двете. Певицата се учудва на ревността на Найден и на опитите му да й припише сексуална връзка със Зара.

“Той е просто трогателен. Или славата не му понася или възрастта му играе лоша шега”, - заявява Галя. Според нея, Найден не постъпва мъжки и би умряла от срам, ако бъде на негово място.

Галя коментира и спекулациите относно участието на Каризма на конкурса за Евровизия.

По думите й, Каризма умишлено не са кандидатствали, защото времето за подготовка е било малко, а да се стараеш да напишеш хит за един месец “не е професионално и отговорно”.

За Галя, Каризма са защитили името на България на международен форум, спечелвайки миналата година голямата награда на Международния музикален фестивал “Sunflower” в Зренянин, Сърбия. Именно затова сега не са си наложили на всяка цена да участват в конкурса за Евровизия.

Инфо: Тialoto.bg
Сподели.