Гал Гадот: Всеки може да си купи гърди за $9000, аз ще съм Wonder Woman на новия свят

Pinterest LinkedIn +

До премиерата на Batman vs. Superman остават само 18 месеца и коментарите около очаквания блокбъстър стават все повече и по-интригуващи.

Както срещу Бен Афлек (Ben Affleck) се надигна вълна от недоволство, след като стана ясно, че е избран да изиграе Batman, така и срещу Гал Гадот (Gal Gadot) се появиха много нападки, когато Warner Bros. обяви, че актрисата ще се превъплъти в образа на Wonder Woman.

Едно от основните притеснения на феновете е, че звездата от Fast & Furious (Бързи и яростни) е прекалено дребна, докато амазонката Диана е доста по-пищна и внушителна откъм размери.

"Хмм. Аз ще представя Wonder Woman на новия свят. Гърди... всеки може да си купи за $9000 и всичко ще е наред. Между другото, Wonder Woman е амазонка и ако трябва да сме абсолютно точни, тя трябва да има само една гърда. Така че да се съобразяваме с всичко би било проблем...", коментира Гадот пред Batman News.

Тя допълни, че в момента започва физическата й подготовка, която ще включва кикбос, кунг фу, фехтовка и, не на последно място, качване на телесна маса.

Продължението на Man of Steel ще бъде в кината от 17 юли 2015 г. 

Сподели.