Кейти Сакхоф хвърли око на Харли Куин от DC Comics

Pinterest LinkedIn +

Актрисата от Riddick (Ридик) и Battlestar Galactica (Бойна звезда: Галактика) - Кейти Сакхоф (Katee Sackhoff) - разкри, че не спира да се надява да стане част от филмовата вселена на DC Comics.

Не е тайна, че тя отдавна иска да влезе в образа на някоя комиксова героиня, в това число и Wonder Woman, която обаче ще бъде изиграна от Гал Гадот (Gal Gadot).

В интервю пред Тotal Film Сакхоф сподели, че се е явила на кастинг за ролята на амазонката Диана, но, както вече знаем, не беше избрана. Това не й пречи обаче да си помечтае за една от големите противнички на Batman - Харли Куин.

"Тя е невероятна. Толкова я обичам, че бих дала първородното си дете, за да получа възможността да изиграя Харли Куин", разкри актрисата.

Batman vs. Superman е доста пренаселен вече откъм герои, като тепърва има да се обявяват и още персонажи, които ще видим в продължението на Man of Steel (Човек от стомана).

С дългоочаквания блокбъстър обаче Warner Bros. ще разкрие вселената на DC Comics за много нови фенове и определено ще има нужда да представи нови лица. Така вероятността да видим Кейти Сакхоф в някоя подобна роля става все по-голяма с наближаването на 2015 г.

Сподели.