Гай Ричи под прицел в новия албум на Madonna?

Pinterest LinkedIn +

На кого е посветена (ако изобщо е посветена на реален субект) песента, озаглавена I Don't Give A, включена в съдържанието на предстоящия дванадесети студиен албум на Madonna, MDNA, който ще излезе на музикалния пазар в края на март?

Според New York Post – първата медия, публикувала откъс от парчето, човекът, вдъхновил Материалното момиче за написването му, е не друг, а бившият й съпруг Гай Ричи – режисьорът на блокбъстъри като "Гепи", "Две димящи дула" и "Шерлок Холмс". Ето го и въпросният откъс: "Опитах се да бъде добро момиче/ Опитах се да бъда твоя съпруга/ Смалих се/ И угасих сиянието си/ Опитах се да стана всичко онова/ Което ти очакваше да бъда/ И ако всичко е било провал/ Изобщо не ми [биийп]".

Всички парчета от MDNA са станали достояние на избран кръг от журналисти и критици миналия петък (2 март), след като са били поканени от представляващата Кралицата на попа Лиз Розенбърг в The Agency Group в Ню Йорк, за да прослушат новия й проект. Според автора на публикацията в New York Post, I Don't Give A не е единственото парче в подобно настроение.

Той е цитирал още един откъс - от песента Gang Bang, в който 53-годишната звезда пее: "Бум бум, застрелях те, мъртъв си/ Аз убих своя любим с куршум в главата/ Сега моят любим е мъртъв/ А аз не изпитвам капка жалост/ Той го заслужаваше/ А аз ще отида право в ада/ Но там ме чакат много приятели/ И ако срещна това к****е в ада/ Ще го застрелям в главата отново/ Защото искам да го гледам как умира/ Отново и отново".

Запитана в прав текст дали британският филммейкър, получил $92 млн. от богатството на Madonna след развода им, е антагонистът в тези две парчета,  Розенбърг е отказала да потвърди или отхвърли подобна теза.

"Досега не съм чула Madonna да пояснява дали текстовете й са автобиографични или не. Тя няма навика да го прави, освен това няколко от текстовете са написани в сътрудничество с други хора. Мога единствено да потвърдя, че съдейки по реакциите им, музикалните журналисти искрено се насладиха на песните".

Madonna и Гай Ричи сключиха брак през 2000 г. и се разделиха официално през 2008 г. Двамата делят попечителството над синовете си Роко Ричи, 12, и Дейвид Банда – малавийското сираче, осиновено от тях в края на брака им. И двамата имат по още едно дете – Madonna има 15-годишна дъщеря от предишна връзка, а Ричи – новороден син.

Сподели.