Г-н 100 КИЛА възпя министър Милен Велчев

Pinterest LinkedIn +

Г-н 100 Кила посвети последното си парче “Баунс”, което е на път да се превърне в абсолютен хит, не на кой да е, а на министър Милен Велчев. Въпреки, че министърът не е единственият герой в “Баунс”, г-н 100 Кила се спря точно на него.


За няколко седмици, хитроумният рапър свърши куп магарии и не спря да се майтапи с всички около себе си. Поредната, невинна жертва на палавия му хумор, стана пиян офицер от Военната Академия във Велико Търново. Той попаднал случайно в местния ар-енд-би клуб и там се натъкнал на г-н 100 Кила. Омагьосан от безкрайните приказки на рапъра и допълнителното количество алкохол, офицерът заспал, блажено излегнат във фотьойла. Г-н 100 Кила само това и чакал...Смъкнал офицерската униформа и доволен от новата си придобивка, фотографирал поредната си шега, която всъщност не остана последна...

При наскорошна рутинна проверка във въпросния клуб, където 100 Кила се изявява като диджей, търновските полицаи били поздравени с парчето на Шамара – “Куките ме дебнат”. Парчето взривило публиката на клуба и предизвикало масова еуфория сред феновете, а пазителите на реда побързали да се изнесат. Мишо Шамара толкова се впечатлил от това, че избра “Куките ме дебнат” за следващ сингъл, а случилото се - за идея на бъдещ клип.

Инфо: Virginia Records
Сподели.