Beastie Boys се завръщат със 100% хип-хоп албум

Pinterest LinkedIn +

Бисти Бойс, поляха със студена вода слуховете, че новия им албум ще бъде и последен. Басистът и МС на американското трио Adam Yauch(a.k.a. MCA), обяви, че студийния им албум ще е изключително хип-хоп ориентиран, събщава сайта xfm.co.uk.


“Обичам да правя хардкор, обаче няма да е лошо за малко да се фокусираме върху хип-хопа. Той е някакъв друг вид мислене и ще е добре да останем известно време на тази вълна. Свиренето на инструменти е друго нещо...”

МСА отбелязва, че за албума все пак им се наложило да запишат няколко живи партии, но по-голямата част от музиката е програмирана. В проекта не е участвал почти щатният им клавир Money Mark, но негово участие в следващите им проекти не е изключено.
“За представането на албума ще правят хип-хоп шоута с грамофони и микрофони, както си трябва, но е уверен, че ще се върнат към живата музика в близко бъдеще” – допълва МСА.

Последният студиен албум на групата, "Hello Nasty", излезе преди 6 години.
В новия албум, озаглавен "To The 5 Boroughs”, който ще излезе на 15 юни от Capitol Records, триото успешно смесва политиката с купона. Първият сингъл ще бъде парчето “Ch-Check It Out”.

Траклиста ще е както следва:
01. "Ch-Check It Out"
02. "Right Right Now Now"
03. "The Hard Way"
04. "Time To Build"
05. "Rhyme The Rhyme Well"
06. "Triple Trouble"
07. "Hey Fuck You"
08. "Oh Word?"
09. "That It's That All"
10. "All Life Styles"
11. "Shazam!"
12. "An Open Letter To NYC"
13. "Crawl Space"
14. "The Brouhaha"
15. "We Got The"
Сподели.