Fun Lovin' Criminals пристигат в България с нов барабанист. Подгряват Panican Whyasker

Pinterest LinkedIn +

За втори път многобройните български фенове ще имат шанса да се докоснат до музиката на своите любимци Fun Lovin' Criminals наживо. Атрактивните “лоши момчета на Ню Йорк” ще представят на българската публика новия си албум “Livin’ In The City”, както и най-хитовите си парчета. FLC пристигат в деня на концерта директно от Солун, където имат участие предишния ден.

Интересна подробност е, че добре познаните Хюи (вокал, китара) и Фаст (бас) пристигат с нов член в лицето на барабаниста Франк. Той се присъединява към останалите през есента на 2005 г., когато групата влиза в студио за записите на последния си албум “Livin’ In The City”. 

Както бандата откровено споделя, Франк е изключително попадение и смело заявяват, че след дълго търсене най-после са открили подходящия човек.  Франк е изключително талантлив музикант, когото останалите шеговито наричат “ритъм машината”. 
 
"Fun Lovin' Criminals са почитатели на вкусната кухня и за вечеря предпочитат пикантни блюда от телешки специалитети, задушени зеленчуци и шоколадов мус.  Групата е ценител на качествените питиета и за престоя си у нас са избрали руска водка и  текила", съобщават организаторите на концерта.

Междувременно стана ясно, че Panican Whyasker е българската група определена от SME да открие концерта на FLC. За първи път Panican ще представят пред феновете новият член на групата – Мартин, познат доскоро като басист на групи като Subtierra, Awake, Bad Habit. В 30-минутния си сет те ще представят на публиката най-големите си хитове, с акцент върху песните от последния им албум - Eastern European Monkeys.
 

Дългоочакваният концерт на Fun Lovin' Criminals ще се състои в   Зимния дворец на спорта в неделя, на 26 февруари! Групата пристига по покана на  DS Music, Globul и Sofia Music Enterprises, със съдействието на Shell България.

Билети за концерта в Зимния дворец  на 26 февруари  могат да се закупят в билетен център НДК, Funfy's Music Hall (НДК), рекламните офиси на Вестникарска Група България, търговските комплекси на Shell.

Електронни (e-tickets) и универсални билети се продават и в мрежата на Ticketstream Bulgaria.

Цени на билетите:

 - 18 лв. – на предварителна продажба
 - 22 лв. – в деня на концерта

***

Оторизирани места за продажба на билети от мрежата Ticketstream Bulgaria:

София:
Магазин Boardshop - ул. "Иван Шишман" 24
Магазин Music Fashion - пл. Славейков 1
Магазин Orange - ул. "Граф Игнатиев" 18, Orange center, ет. 2
Магазин На Тъмно - ул. "Иван Вазов" 13
Туристическа агенция "Лидия Турс" - ул. "Хан Аспарух" 22
Офис Тicketstream Bulgaria - ул. "Самуил" 50
Napa's GraffStore & Gallery – „ул. Цар Иван АсенII“ 57
Клуб Строежа - Студентски град, бл. 23
 
Варна:
Магазин На Тъмно - ул. "Воден" 18
 
Велико Търново:
Магазин На тъмно - ул. "Стефан Стамболийски" 57
 
Добрич:
Магазин На тъмно - ул. "Независимост" 1
 
Плевен:
Магазин На тъмно ул. "Дойран" 144
 
Русе:
Магазин На тъмно - ул. "Г. Раковски" 13
 
Стара Загора:
Магазин На тъмно Търговски център Сити, ул. Гладстон
Сподели.