Born From Pain свирят в България

Pinterest LinkedIn +

Холандската метълкор група Born From Pain ще гостува в България на 1 и 2 април за концерти в столичната зала Средец и варненската Area 51, научи Avtora.com. Те са част от Източноевропейската фаза в турнето на групата на Стария континент, което стартира на 24 февруари.

Софийското шоу (1 април) е организирано от ReAct и е подкрепено от българските групи Omerta, Envy и Santeria. Билети за него вече могат да бъдат закупени ексклузивно в мрежата на Ticketstream Bulgaria

***
 
Born From Pain са сформирани през 1997 година в Холандия, след разпадането на легендарните Feeding The Fire. В състава на групата влизат бивши членове на още няколко известни европейски хардкор банди - Point Of No Return, Backdraft, Wheel Of Progress.
 
Свирейки модерно-звучащ hardcore със силно метъл влияние, Born From Pain отдавна са спечелили уважението на цялата сцена, навсякъде където свирят. To e подплатено и от трите им издадени албума - "In Love With The End", "Sands Of Time" и "Reclaiming The Crown", седем парчета от които могат да бъдат изтеглени от официалния сайт на бандата.
 
За повече информация: www.reactmusic.net 
 
Билети за концерта в София до деня на проявата могат да бъдат закупени на цена от 13 лв. Покупката им може да се извършва както чрез дебитна или кредитна карта - за електронните билети (e-tickets), така и в брой в:
 
София:
Магазин Boardshop - ул. "Иван Шишман" 24
Магазин Music Fashion - пл. Славейков 1
Магазин Orange - ул. "Граф Игнатиев" 18, Orange center, ет. 2
Магазин На Тъмно - ул. "Иван Вазов" 13
Туристическа агенция "Лидия Турс" - ул. "Хан Аспарух" 22
Napa`s GraffStore & Galery - ул.Цар Иван АсенII 57
Офис Тicketstream Bulgaria - ул. "Самуил" 50
Клуб Строежа - Студентски град, бл. 23
 
Варна:
Магазин На Тъмно - ул. "Воден" 18
 
Велико Търново:
Магазин На тъмно - ул. "Стефан Стамболийски" 57
 
Добрич:
Магазин На тъмно - ул. "Независимост" 1
 
Плевен:
Магазин На тъмно ул. "Дойран" 144
 
Русе:
Магазин На тъмно - ул. "Г. Раковски" 13
 
Стара Загора:
Магазин На тъмно Търговски център Сити, ул. Гладстон
Сподели.