Fred Durst (Limp Bizkit) "възпя" Wes Borland (екс Limp Bizkit)

Pinterest LinkedIn +

Фронтменът на американската нео метъл група Limp Bizkit, Фред Дърст (Fred Durst, на снимката), пусна в Интернет песен, чието съдържание разкрива непримиримостта му с факта, че бившият китарист на групата, Уес Борланд (Wes Borland), я заразя заради свой собствен проект.

Борланд, който преди няколко месеца повторно напусна Bizkit, сформира Black Light Burns заедно с Danny Lohner (Nine Inch Nails), Josh Eustis (Telefon Tel Aviv) и Josh Freese (A Perfect Circle) и към момента няма намерение да участва в следващите проекти на Дърст и компания.
 
В "Unacceptableinterlude", която е с продължителност около минута, Дърст пее:

"Престани да се опитваш да манипулираш феновете и най-накрая се хвани за нещо, в което вярваш / Защото успя да ни направиш на глупаци - дори мен, да си призная / Да манипулираш като изпечен мошеник, който трябва да бъде арестуван / Това е неприемливо, това е ш****о недопустимо. 
 
От своя страна в сайта на Black Light Burns също в Myspace.com, където Дърст е публикувал парчето, признава:
 
"След като се познаваме и работим заедно от години, изглежда двамата с Фред така и не успяхме да намерим начин да общуваме градивно. Срамота е и за мен, и за него. Скапана история. Ние никога не говорим. Криво ми е от това, което става. Все още нямам никакви планове отново да работя с Limp Bizkit в бъдеще, но да не казвам голяма дума".
 
В последно време самите Limp Bizkit са доста встрани от светлините на рампата. Миналата година без около това да се вдига никакъв шум излезе последното им към момента издание "The Unquestionable Truth Pt. 1", с участието на Борланд. От комерсиална гледна точка, която Дърст публично заклейми като анти-цел на групата, EP-то има слаб успех.
 
Въпреки това обаче и въпреки че бъдещето на групата изобщо наскоро беше поставено под съмнение, в блога си в MySpace.com Дърст пише, че е започнал да работи по песни от "The Unquestionable Truth Pt. 2". От него става ясно още, че записът ще бъде продуциран от самия него и от Рос Робинсън (Ross Robinson), и в него ще влязат както песни, в които Борланд е записал китари, така и такива, в които не участва.
 
"Ще бъде дългосвирещ албум, а не EP и ще се хареса на онези, на които по-тежката страна на LB не се понрави."
Сподели.