Axl Rose и Chad Kroeger (Nickelback) сред 100-те най анти секси мъже на земята

Pinterest LinkedIn +

Сайтът към едно от най-големите печатни издания за алтернативен арт и ентъртейнмънт в САЩ - The Phoenix, генерира за първи път в 40-годишната му история класация 100-те най анти секси мъже на земята. Сред "непожалените" са музикални и кино артисти, шоумени и дори Осама бен Ладен.

Последният дори е в топ 10, две места по-надолу от Чад Крьогер (Chad Kroeger, на снимката), вокалистът на канадската нео метъл група Nickelbacк, коментарът по отношение излъчването на който е сред най-безмилостните. Поставен под No.6, според Phoenix Крьогер е ужасен "не само заради масивната си глава, странно лице и кофти косата. Не бива да се игнорира фактът, че той е от Nickelback - най-лошата група откакто има музика".
 
На първите позиции от втората десятка на класацията също са се класирали музиканти. Под No.11 това е Майкъл Джексън (Michael Jackson), а под No.13 - Mike D. от the Beastie Boys, "защото никой не би посмял да се приближи на по-малко от метър до него, когато е гол".
 
В третата десетица пък са No. 23 - Бил Гейтс (Bill Gates): "Гейтс навярно е направил сделка с дявола: "Ще спечелиш 60 милиарда, но цял живот ще изглеждаш като костeнурка", и No.25 - Аксел Роуз (Axl Rose). Коментарът за фронтмена на рок легендите Guns N' Roses е лаконичен: "Иде реч за... гледахте ли Видео музикалните награди през 2003?"
 
В класацията присъстват още: Tim Burton, Danny DeVito, Peter Jackson, Meat Loaf и Леми Килмистър (Lemmy Kilmister). За лидерa на Motorhead "The Phoenix" коментира: "Уви, годинките му не са малко и времето никак не го е пощадило". Килмистър обаче е чак в последната десятка.
 
Виж пълния списък на 100-те най анти секси мъже на земята Тук.
Сподели.